Stahování videí z YouTube



Video-platforma YouTube je dobře známá nám všem. Někdo z nás u ní tráví hodiny, jiný pak sleduje videa jen po dobu pár minut. V obou případech se však jedná o formu relaxace, odpočinku, ale také o způsob sebevzdělávání, objevování, či zábavy. Jednoduše se dá říct, že na této platformě si každý najde to, co ho baví nejvíce, stejně tak jako i svého oblíbeného tvůrce a obsah. Mimo jiné si zde můžete všimnout filmů, dokumentů, seriálů, či divadelních her, ale také tvorby (dnes už dobře známých) youtuberů, kteří tvoří obsah v podobě vlogů, lets playů různých her, DIY videí, informačních a zajímavých videí, nebo třeba tutoriály, podcasty, a tomu podobný kontent.

youtube

Ať se na tomto serveru věnujete čemukoliv, jistě se Vám někdy stalo, že Vámi oblíbené video bylo záhadně smazáno. Případně jste se zrovna chtěli na nějaké video podívat, ale neměli jste přístup k Wi-Fi, či datům. V obou případech se dá této nepříjemné situaci vyhnout, a to díky zálohování daného videa. A už se jedná o film, seriál, podcast, či jakékoliv jiné video, vždy máte možnost si daný obsah stáhnout. Jednak zde máte možnost si (například) film stáhnout z různých serverů, kam byl umístěn jiným uživatelem. Ovšem zaprvé zde nevíte jakou kvalitu (ať už video či audio) bude záznam mít, a zadruhé se zde vystavujete riziku, že je daný soubor skrytý vir, jinak řečeno – nikdy nevíte, co přesně si stahujete. V neposlední řadě však nikdy nemáte jistotu, že Váš oblíbený film, či jiné video, vůbec bude dostupné ke stažení. Ovšem všechny tyto problémy Vám může pomoci vyřešit youtube video downloader.

youtube music

Zde si Váš oblíbený film, seriál, dokument, či jakékoliv jiné video ze serveru YouTube, můžete stáhnout za pomoci odkazu. To Vám dává záruku stejné zvukové i obrazové kvality, jako u původního videa. Dále pak máte stoprocentní jistotu, co přesně si stahujete, a mimo jiné také nemusíte daný soubor vyhledávat, jelikož Vám stačí pouhý odkaz už existujícího videa. Pokud už tedy máte video vybrané, stačí Vám pouze zkopírovat jeho odkaz, potvrdit jediným kliknutím a pár vteřin vyčkat. Následně je video úspěšně staženo, a Vy se tak můžete dívat i tehdy, kdy je video ze serveru smazané.